--> Росія і Китай разом колонізуватимуть Місяць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія і Китай разом колонізуватимуть Місяць

1
-2
Росія і Китай разом колонізуватимуть Місяць
Росія і Китай підписали меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва в галузі створення Міжнародної наукової місячної станції (МНМС). Про це повідомили Роскосмос і CNSA у вівторок, 9 березня.

Меморандум від імені урядів підписали гендиректор Роскосмосу Дмитро Рогозін і глава Китайського національного космічного управління (CNSA) Чжан Кецзянь.

"Держкорпорація "Роскосмос" і CNSA сприятимуть співробітництву зі створення МНМС з відкритим доступом для всіх зацікавлених країн і міжнародних партнерів, маючи на меті зміцнювати науково-дослідну взаємодію і просувати дослідження та використання космічного простору в мирних цілях в інтересах всього людства", - заявили в Роскосмосі.

Церемонія підписання пройшла в режимі відеоконференції.

"Китай і Росія використовують спільний досвід і наукові технології, щоб створити дорожню карту для будівництва міжнародної дослідницької станції на Місяці", - додали в CNSA.

Співпраця двох країн у цій сфері передбачає як вивчення місячної поверхні, так і реалізацію спільних проектів на орбіті Місяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Московія навезе туди своїх громадян, щоб потім захищати їх від "гуманоїдів-фашистів".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні