Коти - частина екосистеми?

0
4
Коти - частина екосистеми?
Херсонська міська рада визнала безпритульних котів частиною екосистеми міста Херсон, рішення було ухвалено на підставі відповідної петиції.

Повідомляє НВ.

За проєкт рішення на сесії міськради проголосували 30 з 35 присутніх депутатів.

«Ми повинні відноситися до котів нормально, по-людськи», — аргументували своє рішення херсонські депутати.

Електронну петицію щодо визнання котів частиною екосистеми міста Херсон зареєструвала місцева зоозахисниця Юлія Коновальчук. Петиція набрала необхідні 250 голосів за 20 днів.

У своїй петиції вона просить рекомендувати обслуговуючим комунальним установам, ОСББ не заважати котам полювати на гризунів та не закривати їх у підвальних приміщеннях.

«Коти в містах жили і будуть жити, питання тільки у нашому ставленні до них. Щоб вуличні коти могли спокійно пережити зиму, грітися у підвалах без ризику бути замурованими, потрібно визнати котів частиною екосистеми міста та надати їм відповідний захист. Разом з цим потрібно приділити увагу гуманному регулюванню чисельності котів, їх стерилізації, а також вакцинації, реєстрації», — йдеться в петиції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні