Вандала, який розмалював зупинку в Луцьку, знайшли: його судитимуть

2
-1
Вандала, який розмалював зупинку в Луцьку, знайшли: його судитимуть
Учора місцеві ЗМІ поширили інформацію про те, що невідома особа розмалювала так звану «розумну» зупинку в центрі Луцька біля ЦУМа. Цей факт поліцейські зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень і почали шукати винуватця.

Про це повідомляє поліція Волинської області, пише Волинь.

Сьогодні в Луцькому райуправлінні поліції 26-річний порушник розкаявся у скоєному та пообіцяв ніколи не чинити схожого.

Завдяки відео та фото з камер спостереження, оприлюднених департаментом муніципальної варти Луцької міськради, а також моніторингу ними профілів у соціальних мережах, поліцейські і працівники департаменту швидко встановили особу хулігана.

Сьогодні в Луцькому райуправлінні поліції 26-річний порушник розкаявся у скоєному та пообіцяв ніколи не чинити схожого.

На нього склали протокол за ст. 173 КУпАП: вчинення дрібного хуліганства тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Від трьох до семи неоподаткованих мінімумів."
ППЦ!
Фарба витрачена на розмальовку більше варта.
В 26 років вже зазвичай виховують своїх дітей, а не ниють як садочку "більше не буду"...
Цікаво, є хтось щоб цьому повірив?
Відповісти
Видно, що студенти. Якого милого вештатись м. Луцьком без діла і біля третьої години ночі. Героїзм в лапках аж пре від одного з другим. Замість пар в інституті, ТИЖДЕНЬ ДРУГИЙ ЗАСТАВИТИ ОДНОГО І ДРУГОГО ПІД НАГЛЯДОМ ВАРТОВИХ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ВАРТИ ВИМИТИ ТА ПРИБРАТИ ВСІ НОВІ ЗУПИНКИ ВІД БРУДУ. А потім проконтролювати, якщо ці нічні хулігани погано зупинки вимили, погано прибрали і не винесли сміття з прилеглої територія біля зупинки, - знову тиждень одного другого заставити займатись прибиранням під'їздів у студентському гуртожитку, щоб всі друзі та знайомі бачили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні