--> У Луцьку через припарковані авто водії маршруток не могли наблизитись до узбіч. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку через припарковані авто водії маршруток не могли наблизитись до узбіч. ФОТО

1
3
У Луцьку через припарковані авто водії маршруток не могли наблизитись до узбіч. ФОТО
У центрі Луцька через припарковані автомобілі, водії маршруток не могли під'їхати до узбіччя зупинки громадського транспорту.

Про це «ВолиньUA» повідомляють читачі.

У Луцьку по вулиці Винниченка, 26 власники автомобільного транспорту припарковують його фактично на зупинках громадського транспорту. Таким чином, що міські маршрутки висаджують людей з першої полоси, адже не мають змоги під’їхати до тротуару.

Така ситуація непоодинока, адже більшості вулиць Луцька переповнені транспортом, а також існує гостра проблема із наявністю передбачених автомобільних стоянок. Якщо в інших містах навчились заробляти за рахунок облаштованих паркомісць, то в Луцьку досі заробляють на штрафах за паркування у не встановлених місцях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так в центрі все позабудовували що немає місця для парковок. А подалі машини не хочуть залишати бо бояться, а то і ліньки зайві кроки ступити, тому і ставлять авто де попало, і на тротуарах, і на газонах, під вікнами..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні