--> Як гнучкість людини залежить від харчування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як гнучкість людини залежить від харчування

0
3
Як гнучкість людини залежить від харчування
Постійні тренування в залі - це один із способів досягнути гарної фізичної форми.

Якщо при регулярних заняттях немає відчуття гнучкості, то треба задуматись над харчуванням і припинити їсти деякі продукти, повідомили фахівці з BODYART / FITNESS.

Вони радять забрати з раціону сіль, тому що вона накопичується в суглобах і затримує рідину, що негативно впливає на серцево-судинну систему. Цукор також не додає тілу ані стрункості, ані гнучкості. Якщо його їсти забагато, то організм може не засвоювати кальцій.

Забагато молока пити також не слід. Тваринний білок окислює організм, і тілу потрібен особистий кальцій, щоб його вивести. Через це кістки слабнуть і можуть травмуватися під час навантажень.

Любителям кави треба пити її не більше, ніж двічі на день, тому що кава зневоднює організм. Щоб мати гнучке тіло, потрібно підтримувати оптимальний водний баланс.

У раціон треба додавати продукти, насичені жирними кислотами омега-3 й омега-6. Це морепродукти, горіхи, насіння, лляна олія, зелені овочі й тропічні фрукти. Щоб відновити пошкоджену м'язову тканину після тренування, рекомендують уживати білок, наприклад, курячу грудинку, яйця, рибу та сир.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні