Єлизавета ІІ поговорить з принцом Гаррі «без свідків»

0
-4
Єлизавета ІІ поговорить з принцом Гаррі «без свідків»


Королівська сім'я Великої Британії вже офіційно прокоментувала інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл Опрі Вінфрі, однак на цьому зупинятися не збирається. Єлизавета II має намір особисто подзвонити своєму онукові після його скандальної розмови в ефірі. Про це повідомляє The Daily Mail, пише Більше.com.

Висловлювання подружжя про їхнє життя у Великій Британії потрясли не тільки шанувальників, але і їх родичів. Тепер Її Величність має намір взяти ситуацію у свої руки і вирішити це самостійно. Стало відомо, що вона заборонила офіційним представникам палацу публічно обговорювати інтерв'ю герцогів Сассекських, тому очікувати нових заяв щодо цього не варто.

Найближчим часом Єлизавета II і принц Гаррі будуть спілкуватися телефоном, для того, щоб обговорити події, що відбуваються. Бесіда буде проходити без свідків.

Нагадаємо, що під час інтерв'ю Опрі Вінфрі пара розкрила скандальні подробиці свого особистого життя. Зокрема, принц розповів про свої стосунки з батьком, принцом Чарльзом, і братом, принцом Вільямом, а також вони звинуватили одного з членів королівської сім'ї у расизмі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні