--> На Волині в селі вандали понищили дитячий майданчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині в селі вандали понищили дитячий майданчик

0
-11
На Волині в селі вандали понищили дитячий майданчик
Про це пише користувач Dnz Chetvertnya у соцмережі facebook.

"Шановні жителі с.Четвертня. Декілька днів підряд на території дитячого садочка ми бачимо ось таку картину. Звертаємось до Вас із «криком душі». Боляче, боляче...Територію навколо садочка, колектив облаштовує своїми силами та матеріалами, своєю фантазією та ентузіазмом, для того, аби вашим діткам було де гратися та відпочивати, пише Волинь.юа.

Знаючи вашу зайнятість, ми ніколи не зверталися до вас за допомогою в облаштуванні дитячих майданчиків. За ініціативи батьків встановили добротний сучасний майданчик. Тому, дивлячись на таке «дикунство» у вечірні години ваші дітки, напевно, через певний період не матимуть змоги, де гратися та відпочивати. Просимо не байдужих батьків, вчителів та місцеві органи влади провести роз‘яснювальну роботу серед своїх дітей та молоді.

Ми знаємо усі, що на майданчику дитячого садка у вечірні години та вихідні відпочиває молодь, дітки та школярі з усього села. Це звичайно, не може, не радувати, але завжди залишаймося людьми та цінуймо чужу працю", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні