У селі під Луцьком горів будинок

0
-7
У селі під Луцьком горів будинок
За добу 11 березня підрозділи Управління ДСНС України у Волинській області здійснили 45 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань.

Про це повідомляють на веб-сайті У ДСНС України у Волинській області.

11 березня о 00:06 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев´яної господарської споруди в селі Дольськ Любешівського району. До місця події прибули рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області та працівники місцевої пожежної охорони с. Дольськ. Через щільне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів зору та дихання. На гасіння пожежі вогнеборці подали два водяних спеціальних ствола. Пожежу вдалось локалізувати о 00:34 та ліквідувати о 00:57. Вогонь знищив покрівлю, дерев´яні стіни.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 03:44 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу у цегляній господарській споруді в с. Білин Володимир-Волинського району.

До місця події одразу направили вогнеборців 7-ї ДПРЧ та МПО с. Овадне.

Пожежу на площі 30 метрів квадратних локалізували о 04:18 та ліквідували о 04:46.

Травмованих та загиблих на пожежі немає.

Внаслідок пожежі було пошкоджено дерев’яні перегородки, покрівля, пошкоджено електродвигун.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 18:08 на пункт зв’язку надійшло повідомлення про пожежу що виникла у житловому будинку на вул. Інтернатська села Княгининок Луцького району. До місця виклику направили рятувальників 1-ї, 2-ї та 25-ї ДПРЧ УДСНС у Волинській області. На гасіння пожежі подали три водяних спеціальних пожежних ствола. Пожежу вдалось локалізувати о 18:38 та ліквідувати о 19:03. Постраждалих та травмованих немає.

Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні