--> Фірма Return Home у США робить компост із покійних родичів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фірма Return Home у США робить компост із покійних родичів

0
-1
Фірма Return Home у США робить компост із покійних родичів
Бізнесмен у США відкрив бізнес на тому, що переробляє тіла покійників у компост, який можна використати для удобрення рослин.

Підприємець Міка Трумен залишив комфортну кар'єру в сфері фінансів в 2019-му після того, як виявив, що перетворення в компост людських тіл у Вашингтоні - законне. Це породило в нього ідею створення власного бізнесу. Про це пише gazeta.ua, з посиланням на Daily Star.

Трумен заснував фірму Return Home. Вона дозволяє перетворювати тіла близьких у компост після змішування трупів з водою, тирсою і люцерною, щоб пришвидшити розкладання. Через 30 днів після прибуття на фірму м'які тканини розкладаються, а потім зуби і кістки кладуть у землю, щоб створити суміш. Пройшовши складну процедуру, компост доставляють родичам загиблого через 30 днів у спеціальній урні. Міка вважає, що в найближчі роки його бізнес матиме успіх. Спочатку він випробував ідею на свинях.

"Тепер у нас може бути природний процес, яким раніше займав тисячі років. Стоїмо поруч з близькими, прощаємося з ними і покриваємо їх органічними матеріалами, які вибираємо самі. Цей процес дозволяє родичам попрощатися з коханою людиною так, щоб це було приємно", - каже Трумен.

Сім'ї можуть використовувати компост для посадки дерев, квітів чи овочів. Процедура террамації коштуватиме близько $5000. Також Міка планує створити зону прощання, де близькі зможуть попрощатися, як на панахиді, якщо захочуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні