--> Мінфін перевірить 2,5 млн фактів соцвиплат на правомірність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мінфін перевірить 2,5 млн фактів соцвиплат на правомірність

1
1
Мінфін перевірить 2,5 млн фактів соцвиплат на правомірність
У попередньому році Міністерство фінансів провело верифікацію щодо правомірності отримання громадянами державних виплат, близько 2,5 мільйона випадків визнані як сумнівні. Про це в п'ятницю, 12 березня, повідомила прес-служба відомства.

Зазначається, що рекомендовано додатково перевірити на правомірність виплати на суму 1,6 мільярда гривень, тоді як у цілому одержувачам пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат було направлено 455 млрд гривень.

При цьому близько 70% усіх сумнівних випадків виявлені під час верифікації субсидій. Так, у грудні 2020 року зафіксовано 21 тисячу виплат субсидій після смерті одержувача, 17,5 тисячі виплат особам, які зробили покупки на суму понад 50 тисяч гривень, а також 10 тисяч виплат, отриманих за двома різними адресами.

Водночас 78% держвиплат були підтверджені в процесі верифікації як правомірні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате мільйонні зарплати деяких "діячів" ніяких сумнівів не викликають!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні