--> Волинянин тайком протягом місяця під'їдав у одному з супермаркетів Луцька: мідії, сири, ковбаси | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин тайком протягом місяця під'їдав у одному з супермаркетів Луцька: мідії, сири, ковбаси

10
0
Волинянин тайком протягом місяця під'їдав у одному з супермаркетів Луцька: мідії, сири, ковбаси
У луцькому магазині «Акцент», що по вул.Винниченка,47 А, 1 жовтня 2020 року шляхом вільного доступу відкрито викрав півлітрову пляшку коньяку марки «Коктебель 5*», а через кілька хвилин повернувся і взяв ще дві пляшки напою «Коктебель Ексклюзив V.S 3*».

Крім цього, протягом жовтня чоловік ледве не щодня навідувався в супермаркети «Сім/23», де таємно брав харчі. У суді встановлено, що волинянин таємно викрав шість упаковок сосисок «Міні з сиром» марки «Бащинський», дві упаковки ковбасок «BRATS», марки «Забіяка», дві упаковки ковбаси «Салямі Козацька» марки «М`ясний хутір», три упаковки ковбаси «Копчена на яблуні» марки «М`ясний хутір», три упаковки сиру «Голландія», марки «Комо», вагою по 185 г, дві упаковки сиру «Російський класичний», марки «Комо»,дві пляшки напою на основі вина марки «Fragolinio Rosso», ємкістю по 0,75 л. Чоловік умудрявся винести пиво і пляшку сидру «Сомерсбі пет», марки «Карлсберг», ємкістю 0,950 л.

А ще полюбляв морепродукти: дві упаковки нарізки лосося марки «Інтерпродсервіс», дві упаковки масляни скибочками марки «Інтерпродсервіс», чотири упаковки мідій «В олії`марки «Інтерпродсервіс».

При тому, чоловік щоразу навідувався у різні відділення магазину: на пр. Грушевського, 31, , на пр.Волі, 15, в м.Луцьк, на вул.Лесі Українки, 67, на пр.Перемоги,17. Саме в магазині на Перемоги проходячи повз касову зону, був викритий працівником магазину, який спробував його затримати, проте злодію вдалося втекти.

Після того як чоловіка затримали, він розповів детально про крадіжки (майже всі вони були зафіксовані на камери відеоспостережень), визнав інкриміновані йому злочини повністю. У вчиненому щиро розкаявся, зазначив, що завдану шкоду відшкодував повністю, просив суворо не карати.

За сукупністю кримінальних правопорушень суд призначив крадію покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки. Однак звільнив від відбуття покарання з випробовуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 3 (три) роки, не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть еуропейська пенсія не дозволяє це все купити
Відповісти
Об'їв якогось олігарха.
Відповісти
Який позор.... Було б вонО дійсно голодне, то кралО б хліб чи хоч щось мінімальне, щоб перекусити. А це ж молода... особина, яка може працювати і заробляти гроші. Одним словом це біомусор, а не людина. І немає вонО жодного права красти. Хтось про олігархів говорить? Починайте порядок зі СВОГО туалету.
Відповісти
А ти пане за своїм нужником стеж, щоб його часом не прорвало! Бо олігархи крадуть скрізь де можна, і жодного покарання не несуть бо знають кому хабаря занести!!!
Відповісти
Наївний чоловіче,обкрасти олігарха таким чином нереально. Він обкрав простих кріпаків які там батрачать
Відповісти
Оце так злодія зловили браво. Як з бюджету крадуть мільярди то це називається покращення. молодці давайте дальше так будемо.
Відповісти
В нас усі виправдовують злодіїв, а потім жаліються, що так живемо.
А з цього все й починається. В результаті кожен злодій краде в міру своїх можливостей.
Відповісти
Тут мораль не в тому що виправдовуємо злодія, а у реакції правоохоронних структур на злочини. Вкрав мільйон-став депутатом, вкрав хлібину-посадили.
Відповісти
Хлоп красавчик, тільки ті су... ж списують недостачу на продавців, щоб собі бути завжди в плюсі. Якби не вищитували з них я б кожен день крав в тих свинь зажерливих.
Відповісти
Яке "тайком"???.. Правильно було би написати "ПОТАЙКИ".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні