Астрофізики заявили про оману Ілона Маска щодо Марсу

1
-3
Астрофізики заявили про оману Ілона Маска щодо Марсу
Головний британський астрофізик Мартін Ріс заявив про оману засновника Tesla і SpaceX Ілона Маска, щодо його планів стосовно колонізації Марсу, пише Sky News.

"Ідея Ілона Маска про те, щоб мільйон осіб оселився на Марсі, є небезпечною помилкою. Жити на Марсі не краще, ніж жити на Південному полюсі або на вершині Евересту", - заявив учений під час виступу на Всесвітньому урядовому саміті в Дубаї.

З ним погодився американський астрофізик Ніл Деграссі Тайсон. На його думку, для того, щоб життя колонізаторів на Марсі було комфортним, планету потрібно "перетворити" в Землю.

Крім того, Тайсон вважає нереалістичним переселення на іншу планету заради порятунку від можливої ​​катастрофи на Землі. На його думку, катастрофі простіше запобігти, ніж створити на Марсі сприятливі умови для життя.

При цьому Тайсон закликав підтримувати "молодих людей", для яких космос служить джерелом натхнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мартін Ріс це не твоє свиняче діло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні