Посварились з Міноборони та ЗСУ: «‎Укрпошта»‎ презентувала скандальні марки

1
-3
Посварились з Міноборони та ЗСУ: «‎Укрпошта»‎ презентувала скандальні марки
"Укрпошта" випустила поштові марки до Дня українського добровольця, через які, раніше посварилась з Міністерством оборони та Генеральним штабом ЗСУ.

"Марковий аркуш складається з 8 поштових марок. На них - форми ракетних військ та артилерії, механізованих військ, військ протиповітряної оборони, гірської піхоти, танкових військ, армійської авіації, президентського полку та загальновійськова форма", — йдеться у повідомленні компанії.

Автор марок Олексій Бондаренко.​ Ціна аркуша складе 72 гривні. Тираж - 20 тис. примірників.​

Ці ж марки під назвою "Збройні сили України. Сухопутні війська" планували випустити до 23 лютого - до дня створення радянської Червоної армії. Генеральний штаб ЗСУ та Міністерство оборони висловили протест "Укрпошті". Таке рішення викликало обурення українців у соціальних мережах.

Директор поштового оператора Ігор Смілянський заявив, що 23 лютого обрали, щоб "затролити Росію". Але вихід марок перенесли на 14 березня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
14 березня День Добровольця. (ніхто не згадав!)
А "затролити" Кацапію можна своїми літаками та військовим флотом..
А поки "тролим" кількістю генералів і адміралів..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні