Під час розгону протестів у країні за день вбили десятки людей

1
-1
Під час розгону протестів у країні за день вбили десятки людей
У містах М'янми на протестах проти військового перевороту в неділю, 14 березня, силовиками вбито щонайменше 38 осіб, близько 80 - отримали поранення. Такі дані наводить правозахисна Асоціація допомоги політичним в'язням у М'янмі.

За інформацією організації, загалом з початку протестів у країні жертвами військових і поліцейських стали 126 протестувальників. Однак це число може бути набагато більшим, відзначили правозахисники. Про це повідомляє Корреспондент.

Також повідомляється про тисячі затриманих демонстрантів, деякі з яких відправлені до в'язниці.

"Станом на 14 березня затримано 2156 осіб. На даний час 1837 затриманих ще перебувають під вартою. Трьох осіб засудили до тюремних термінів", - інформують правозахисники.

Раніше в ООН повідомили про 67 убитих протестувальників у М'янмі. Прессекретар генсека організації Стефан Дюжаррік закликав нове керівництво країни припинити насильство проти демонстрантів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стурбованість висловили ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні