У Німеччині запровадили голосування недопалками

0
0
У Німеччині запровадили голосування недопалками
У Гамбурзі, Німеччина, пробують привчити курців до порядку за допомогою спеціальних урн для голосування.

Саме однакова назва (урна) підштовхнула місцеву владу до того, аби простимулювати курців викидати недопалки, не завдаючи шкоди природі і своєму гаманцю. Адже за кинутий під ноги недопалок у цьому німецькому місті щорічно виписується близько 13 тис. штрафів — по €55 за штуку, пише DW.

Більш того, курці можуть одночасно взяти участь у голосуванні з того чи іншого питання. На даний час — вирішити, чи «є Ельбська філармонія найкрасивішим символом Гамбурга». Як свідчать поточні «результати» ця міська пам’ятка безнадійно програє.

Чи є можливості для маніпуляцій? Звісно! Кожен бажаючий може підняти викинутий кимось недопалок і вкинути в урну. Збирати недопалки, звісно, краще у захисних рукавичках.

Згідно з оцінками експертів до попільничок і сміттєвих баків потрапляє лише 20% такого сміття. Вони завдають шкоди навколишньому середовищу і засмічують міста. Всього лише один викинутий недопалок, тільки-но пройде дощ, забруднить до 60 л ґрунтових вод.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні