Американці отримають $1400 одноразової допомоги

0
-5
Американці отримають $1400 одноразової допомоги
Конгрес США схвалив нову програму допомоги громадянам країни. Тим, у кого річний дохід нижче $75 000 (переважна частина населення країни), видадуть по $1400 одноразової допомоги

Згідно з опитуванням Deutsche Bank, молоді люди, які отримають допомогу, планують витратити її на акції, пише AIN.

Банк проводив опитування серед тих, хто вже так чи інакше використовує різні онлайн-платформи для торгівлі. В опитуванні взяло участь кілька сотень людей.

Молоді люди у віці від 25 до 34 років кажуть, що планують інвестувати до 50% отриманих коштів.

Люди у віці від 18 до 25 і від 35 до 54 років запевняють, що витратять на акції від 30% до 40%. Найменше вкладати будуть люди старшого віку.

У попередні рази, коли держава робила виплати жителям країни, 8% одержувачів витрачали гроші на інвестиції - це практично кожен десятий.

Багато хто запевняє, що саме «безкоштовні гроші» стали причиною зростання ринку акцій загалом, а також конкретно Tesla, оцінка якої недалеко від $1 трлн. Вільні кошти також вплинули і на ситуацію з GameStop.

Крім того, показовим стало зростання групи інвесторів на Reddit: за останні два місяці число учасників зросло в 5 разів - там уже майже 10 млн користувачів.

В цілому уряд США позитивно оцінює допомогу громадянам. Близько 40% з отриманих коштів йде на їжу, побут і т. ін., ще 30% - на погашення боргів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні