В обласному центрі 5-11 класи повністю переводять на дистанційку

0
3
В обласному центрі 5-11 класи повністю переводять на дистанційку
Школи Одеси через ситуацію з коронавірусом з 15 березня перевели учнів 5-11 класів на дистанційне навчання. Поки невідомо, скільки триватиме така міра.

Про це засіданні оперативного штабу Одеської міськради заявила заступник директора місцевого департаменту освіти і науки Ірина Столбова, повідомляє РБК-Україна.

"Учні 5-11 класів переведені на дистанційне навчання до особливого розпорядження, а учні 1-4 класів продовжують навчання з чітким дотриманням протиепідемічних заходів", - заявила Столбова.

Крім того, одеським школам рекомендовано піти на весняні канікули з 22 по 26 березня. Раніше також повідомлялося, що учні молодших класів в Одесі теж зможуть навчатися дистанційно, якщо буде відповідне бажання у їхніх батьків.

Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що у Львові потрібно посилити карантин, не чекаючи попадання до "червоної зони" карантину. Зокрема, школи необхідно перевести на дистанційну форму навчання. Пропозицію міністра підтримав мер Андрій Садовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні