--> Батьки школярів Підгайцівського НВК обурені тим, що в раціоні дітей немає м'яса | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Батьки школярів Підгайцівського НВК обурені тим, що в раціоні дітей немає м'яса

0
10
Батьки школярів Підгайцівського НВК обурені тим, що в раціоні дітей немає м'яса
Батьків викликало занепокоєння харчування дітей у Підгайцівському навчально-виховному комплексі.

Про це пише Наточка Собчук у соцмережі facebook.

Як зазначає жінка, діти погано хачуються у школі, адже в раціоні відсутнє м'ясо, пише Волинь.юа.

"ДУЖЕ прошу перевірити шкільну їдальню Підгайцівського НВК, і навести там лад. Вона то працює то не працює. Вартість котлети з гарніром і манної каши з кисилем однакова це абсурд. Манна каша, нічого проти немаю але ж ми не у дитячому садку. Варене яйце ОК, корисно, поки дитина його почистила кінець перерви коли ж його їсти? Немає тендеру на мясо, кормлять і чекають поки виросте чи що? Візьміть до уваги будь ласка, бо здорове харчування це здоров'я наших дітей!!!" - йдеться у дописі.

У коментарі до допису заступник Підгайцівської ОТГ Леонід Гроголь прокоментував ситуацію. Виявляється, що м'ясо не закуплене через те, що вже втретє проводять тендер, адже попередні, ніби-то, були недійсні.

"Як депутат та заступник сільського голови хочу прокоментувати ситуацію. У наших навчальних закладах склалася не проста ситуація з постачанням м’яса через те, що двічі тендер було визнано недійсним. Наразі найближчим часом, постачання м’яса до шкіл та садочків буде відновлено. 17 березня втретє відбудеться тендер. Також, повідомляю, що будуть створені робочі групи для контролю якості харчування в закладах освіти громади", - написав посадовець.
Відтак, тендер відбудеться 17 березня, і діти стільки часу не отримували те, на що мають право, а це - нормальне збалансоване здорове харчування.

Дивно, що влада громади завчасно про це не подбала. Якщо вона не дбає про дітей, то що тоді говорити про громаду вцілому?



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні