Сестра Кім Чен Ина залякує США «втратою сну»

2
4
Сестра Кім Чен Ина залякує США «втратою сну»
Сестра лідера КНДР Кім Чен Ина Кім Е Чжон, яка є віцепрезидентом Трудової партії країни, звернулася із застереженням до Білого дому через візит держсекретаря США Ентоні Блінкена в Японію. Про це повідомляє Корреспондент.

"Ми використовуємо цю можливість для попередження нової адміністрації, яка з усіх сил намагається поширити запах пороху на нашій землі. Якщо вона (адміністрація) хоче спати спокійно протягом наступних чотирьох років, їй краще утриматися від дій, які можуть привести до втрати сну", - заявила вона.

Відзначається, що це перша заява Пхеньяна щодо адміністрації президента США Джо Байдена.

Крім Блінкена, у Японію прибув глава Пентагону Ллойд Остін. Метою поїздки є зміцнення військових союзів щодо Китаю і створення єдиного фронту щодо ядерного озброєння КНДР.

За день до заяви Кім Е Чжон ЗМІ повідомляли, що адміністрація Байдена із середини лютого не може зв'язатися із Пхеньяном різними дипломатичними каналами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба від сміху американці не зможуть заснути)))
Відповісти
Налякала їжака голою ***ю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні