Експерти зі США назвали два найважливіші фактори для схуднення

0
-3
Експерти зі США назвали два найважливіші фактори для схуднення
Група вчених із США назвали два вкрай важливі чинники для схуднення. Рекомендації фахівці оприлюднили після масштабного дослідження, на основі якого склали режим харчування для швидкого позбавлення від зайвих кілограмів, пише NеwsYou.

Протягом тривалого експерименту дослідники фіксували зміни, що відбуваються в організмі людей, які погодилися брати участь у спостереженнях. Любителі алкоголю позбавлені можливості швидко схуднути, оскільки спирт у напоях блокує запуск механізму, що сприяє зниженню ваги.

Жінкам рекомендується не більше однієї порції алкоголю в день, чоловікам дозволяється вжити дві. Експеримент показав, що навіть 50 г міцного чи 200 мл слабкого алкогольного напою можуть активізувати збільшення ваги тіла. Вкрай важливою порадою є неприпустимість вживання спиртного на тлі дотримання спеціальних дієт.

Важливим фактором визнають також неприпустимість відмови від вечері. Слід вважати помилковим переконання, що їжа перед сном сприяє збільшенню ваги. Дієтичний сніданок і вечеря необхідні людині, тому що забезпечують стрункість фігури. Добровольці, які брали участь в експерименті і відмовлялися від вечірньої трапези, поповніли в результаті на 10% у порівнянні з тими, хто вважав за краще повечеряти незадовго до сну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні