У «Печері жаху» знайшли нові сувої Мертвого моря

0
-1
У «Печері жаху» знайшли нові сувої Мертвого моря
Ізраїльські археологи знайшли десятки нових фрагментів сувоїв Мертвого моря у “Печері жаху” поблизу Юдейської пустелі. Про це повідомляє Associated Press, передає УНН.

16 березня, на пресконференції влада Ізраїлю оприлюднила нове відкриття місцевих археологів. Йдеться про знайдені десятки фрагментів сувоїв Мертвого моря. Манускрипти відшукали під час операції Ізраїльського управління старожитностей у Юдейській пустелі, що була проведена з метою виявлення сувоїв та інших артефактів.

Нові шматки належать до набору фрагментів пергаменту, знайденого на місцевості, відомій як „Печера жаху“ — названа на честь 40 людських скелетів, знайдених там під час розкопок у 1960-х роках. Печера розташована у віддаленому каньйоні в Іудейській пустелі на південь від Єрусалиму.

Повідомляється, що сувої Мертвого моря були заховані у печері майже 1900 років тому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні