Колишньому вчителю, який став безхатьком, учень назбирав і подарував $27 тисяч. ВІДЕО

1
6
Колишньому вчителю, який став безхатьком, учень назбирав і подарував $27 тисяч. ВІДЕО
У штаті Каліфорнія, США, студент 21-річний Стівен Нава назбирав $27 тис. для свого колишнього вчителя 77-річного Хосе Вільярруели. Той втратив роботу через пандемію коронавірусу та став безпритульним.

Студент побачив, як його викладач щодня допізна сидить у машині, повідомляє FoxLA.

Виявилось, що Вільярруела став безпритульним та змушений був жити в автомобілі. Раніше чоловік працював учителем на заміну. Коли почалася пандемія коронавірусу, Хосе втратив роботу, тому що школи перейшли на дистанційне навчання.

Чоловік вийшов на пенсію, але виплати швидко закінчились. У Вільярруели були численні борги.

Cтівен спочатку дав колишньому викладачу $300 на прожиття, а потім відкрив збір коштів на краудфандинговій платформі GoFundMe. Він розповів історію вчителя у всіх соцмережах, в яких тільки міг.

"Сила соціальних мереж зараз настільки велика, що іноді нам потрібно використовувати їх на благо, а не на шкоду", - прокоментував Нава.

Студент назбирав $27 тисяч. Чек Вільярруелі вручили в день його народження, яке святкували в Громадському центрі для літніх людей. Туди колишнього викладача та його учнів запросив мер міста.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
доброта спасе світ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні