--> РФ відреагувала на звинувачення розвідки США | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

РФ відреагувала на звинувачення розвідки США

0
3
РФ відреагувала на звинувачення розвідки США
Інформація американських розвідників про втручання Росії в президентські вибори-2020 у США не відповідає дійсності і не підтверджена жодними фактами. Про це йдеться в заяві посольства РФ в Сполучених Штатах, оприлюдненій в середу, 17 березня, у Facebook.

"Підготовлений розвідспільнотою США документ є черговим набором безпідставних звинувачень на адресу нашої країни про втручання в американські внутрішньополітичні процеси", - йдеться в заяві дипвідомства.

Крім того, в повідомленні зазначено, що "Вашингтон продовжує практику "Мегафон дипломатії", головна мета якої - підтримувати негативний фон навколо Росії".

Також у посольстві зазначили, що Штати покладають відповідальність за те, що відбувається всередині країни, на "зовнішніх гравців".

"Такий настрій адміністрації навряд чи відповідає запропонованому нами рівноправному і взаємоввічливому експертному діалогу для пошуку вирішень найбільш актуальних питань. Дії Вашингтона не сприяють нормалізації двосторонніх відносин", - резюмували автори поста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні