У Хмельницькому чоловікові замість пухлини видалили око. ВІДЕО

2
0
У Хмельницькому чоловікові замість пухлини видалили око. ВІДЕО
У Хмельницькому медики поставили чоловікові неправильний діагноз і видалили йому здорове око замість пухлини. Про це з посиланням на дочку чоловіка повідомляє ТСН в середу, 17 березня.

"Вона сказала: "У мене питань до вас немає. Якщо у вас немає питань до мене, його потрібно оперувати. Я готова сьогодні його оперувати, тому що воно загнило. Це виразка рогівки". Око, виявляється, було здоровим, пухлина на нього тиснула", - пояснила Алла Плем’яник.

Око повернути вже не можна, але пухлину все ще можна видалити. В Інституті нейрохірургії кажуть, що вона росла щонайменше 15 років.

Завідувач відділенням Володимир Федірко додав, що у пацієнта були всі симптоми того, що проблема не з оком.

"Будь-який лікар, в тому числі сімейний, такі базові знання має і міг би запідозрити. А в разі, якщо не розуміє, то відправити на другу ланку", - наголосив Федірко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я гадаю, що потерпілий від лікарів чоловік знайде мудрого адвоката та разом вони до суду подадуть відповідну скаргу і заяву щодо відшкодування хворому матеріальної шкоди за лікарську помилку та неправомірного видалення лікарями здорового ока.
Відповісти
А ці помилки лікарів при встановленні діагнозу захворювання трапляються тому, що майбутній лікар перебуваючи ще студентом медичного вузу не бажав 5-6 років навчатися професії, а купив диплом за гроші. Я знаю таких лікарів, яким і диплом не потрібний, він лікар від Бога: покликаний професією, настоящий майстер своєї справи, чуйний до людей. А знаю інших лікарів, якому хоч давай два чи три дипломи: він тупий, боягуз, не бажає брати на себе відповідальність, неграмотний, грубий до людей. Ось все, що я бачу кожний день, коли приходжу на роботу в лікарню.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні