Пенсіонерка з Луцька звернулася до президента Зеленського. ВІДЕО

2
1
Пенсіонерка з Луцька звернулася до президента Зеленського. ВІДЕО
Пенсіонерка з Луцька Віра Федорівна звернулася до президента України Володимира Зеленського із проханням переглянути законодавство, яке регулює субсидії на опалення (теплопостачання). Адже пенсіонери, попри пільгу, змушені все одно сплачувати за спожите тепло тисячі гривень за місяць.

Своє обурення лучанка висловила в ефірі ГІТу (на відео з 7:21 хв.):

«Пане президенте, як ви йшли на посаду Президента, ви так гарно говорили. Ви казали: «Я дам таке життя, що пенсіонери всі будуть сміятися, ходити з усмішками». А як пенсіонери ходять? Як я можу ходити, коли у мене нуль залишається з пенсії, бо уся субсидія і пенсія йде на квартплату. В якій це країні є?», - запитує жінка.

«Додали пенсію… Скажіть, пане президенте, якби вам додали таку пенсію, ви би прожили? А ми живемо! Нам потрібно і на лікування, у нас теж є якісь потреби: і жіночі, і чоловічі. А ми ж не маємо за що купувати, бо все йде на комуналку. Ціни на продукти щоразу зростають. В якій це країні є? Лише у нашій… В якій країні так ще знущаються з людей? І ще хочу до вас звернутися, пане президенте. Я знаю, що вас теж родила мати і вона така ж сама, як і ми, старша жінка. Якби вона опинилася в такій ситуації, що б ви сказали? Ваші працівники, ваша адміністрація, ваші депутати такі закони вносять, що ви їх підписуєте. У нас склалася така думка, що ви їх не читаєте», – каже Віра Федорівна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не до чудотворця Палиці і його команди?
Відповісти
Бачили очі "ЩО" вибирали...?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні