--> На Волині тривають перевірки офіційного працевлаштування робітників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині тривають перевірки офіційного працевлаштування робітників

0
3
На Волині тривають перевірки офіційного працевлаштування робітників
Під час проведення фактичних перевірок з питань дотримання вимог закону при реалізації підакцизної продукції податкові ревізори мають право фіксувати факти використання не оформлених належним чином найманих працівників.

Про це представників територіальних громад Волині в ході зустрічі в м. Володимир-Волинський поінформував начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Волинській області Валерій Сургент, пише Волинь.онлайн.

«Навіть в умовах карантинних обмежень перевірки підприємців на предмет дотримання вимог закону при реалізації алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального проводяться. У ході цих заходів ми обов’язково звертаємо увагу на оформлення найманих працівників. Усі випадки використання праці так званих трудових нелегалів фіксуємо і надаємо інформацію представникам Держпраці для вжиття заходів», —наголосив Валерій Сургент.

Посадовець підкреслив, що саме інформація від представників громад про можливі зловживання на ринку реалізації підакцизної групи товарів стане підставою для проведення фактичної перевірки без попередження.

«Мешканці добре знають, де на території громади здійснюється продаж спиртного та цигарок без ліцензії. Тож ми чекаємо інформації від керівників громад про такі факти з тим, щоб запобігти тіньовій реалізації підакцизної продукції. Роздрібний акциз від продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів зараховується винятково до бюджету громади», – акцентував увагу представників громад Валерій Сургент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні