Байден не шкодує через «Путіна-вбивцю», Путін кличе Байдена на онлайн

3
2
Байден не шкодує через «Путіна-вбивцю», Путін кличе Байдена на онлайн
Президент США Джо Байден не шкодує, що назвав главу РФ Володимира Путіна вбивцею.

Про це заявила речниця Білого дому Джен Псакі під час брифінгу у четвер, 18 березня.

Журналіст запитав Псакі, чи не шкодує Байден, що назвав Путіна вбивцею. "Ні. Президент дав пряму відповідь на пряме запитання", - відповіла речниця.

За словами Псакі, Байден і Путін мають різні погляди на свої країни та підходи до правління. Але вони єдині у пошуках шляхів спільної роботи.

Тим часом Путін запропонував президенту США поспілкуватися в прямому ефірі.

"Я хочу запропонувати президенту Байдену продовжити наші дискусії, але за умови, що ми це зробимо в прямому ефірі, що називається, онлайн. Але без будь-яких затримок, а прямо у відкритій, прямій дискусії", - наводить слова Путіна ТАСС, пише gazeta.ua.

Провести розмову запропонував 19 або 22 березня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та це ж класно, коли Д.Байден у прямому ефірі назвав В.Путіна "кілером чи вбивцею", значить президент США боїться Росію, і тому не бажає з Путіним продовжувати діалог у прямому ефірі, бо програє як програв донецький Шахтар - італійській Ромі. Мені дуже подобається, що президент США ще поки не пісяє в штани у прямому ефірі, видно помічники відповідні памперси йому одягли. А взагалі-то ще усе попереду, проблеми будуть тоді, коли спочатку США розпочнуть відстрілювати наземні кораблі Росії, які бороздять простори Тихого та Атлантичного океанів, а Росія дзеркально розпочне знищувати ракетами військові бази США по всьому світу. А там дивишся і все це закінчиться...???
Відповісти
З терористами ніякі перемовини не проводять!
Відповісти
Нічим терорист Д.Байден не кращий за того терориста В.Путіна, так як наш П.Порошенко за того В.Януковича. У всіх цих президентів руки також по лікоть в крові. Наприклад у колишнього віце-президента США терориста Д.Байдена кров на руках за вбивство безвинних людей в Лівії (2011 рік), в Іраку (2014 рік), в Ємені (2015 рік). Якщо ти "зелений" цікавишся зовнішньою політикою щодо втручання США в інші незалежні держави. То повинен про це знати, скільки крові на руках у президентів, віце-президентів США. Зовсім не менше чим у президента Росії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні