--> На Волині у власній хаті загинули батько з сином. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у власній хаті загинули батько з сином. ФОТО. ВІДЕО

0
-3
На Волині у власній хаті загинули батько з сином. ФОТО. ВІДЕО
У селі Раків ліс Камінь-Каширського району у власному помешканні загинули 70-річний батько та його 43-річний син, - розповіла начальниця відділу управління ДСНС області Ірина Варварук.

У будинку зайнялося о 5 ранку 19 березня. Полум'я помітили сусіди родини та викликали рятувальників, пише Суспільне.

Зі слів Ірини Варварук, 68-річна жінка встигла вибратися з охопленого вогнем будинку. "Її госпіталізували з опіками рук, спини та голови у районну лікарню", - каже начальниця відділу.



На момент прибуття рятувальників вогонь охопив хатні речі й меблі, сягнув перекриття й покрівлі. Під час гасіння пожежники виявили у будинку тіла двох чоловіків. Літній господар загинув у коридорі, його син – у спальні.

"Гарна, благополучна родина. Чому трапилася пожежа, наразі з'ясовують фахівці", – каже Ірина Варварук. З її слів від початку року у пожежах загинуло 15 волинянин, вісім осіб – травмувалося. Врятувати з вогню вдалося трьох жителів області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні