У роботі сервісів Facebook, Instagram та Whatsapp стався збій

0
-17
У роботі сервісів Facebook, Instagram та Whatsapp стався збій
Проблеми спостерігаються у всій Європі, включаючи Україну. Їхні користувачі не можуть завантажити стрічку, а також увійти на свою сторінку і відправити повідомлення.

У роботі соціальних мереж Instagram і WhatsApp, а також додатка Facebook Messenger ввечері в п'ятницю, 19 березня, стався збій. Про це повідомляє сервіс Downdetector.

Користувачі відзначають, що не можуть завантажити стрічку, а також увійти на свою сторінку і відправити повідомлення.

Повідомлення про збої в соцмережах почали з'являтися близько 19:00 за часом Києва. Проблеми спостерігаються у всій Європі, включаючи Україну.

Сервіс отримав більше 20 тисяч повідомлень про збої в роботі Instagram. Більше половини користувачів відзначали, що додаток не завантажується, а більше 30% не можуть зайти в додаток.

У той же час про збої в месенджері WhatsApp повідомили більше дев'яти тисяч користувачів, при цьому майже всі повідомляють, що не можуть підключитися до сервісу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні