--> Меган Маркл та принц Гаррі втрапили у черговий скандал: тепер через плагіат | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Меган Маркл та принц Гаррі втрапили у черговий скандал: тепер через плагіат

0
7
Меган Маркл та принц Гаррі втрапили у черговий скандал: тепер через плагіат
Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл потрапили у скандал через звинувачення у плагіаті. У новому логотипі Archewell (громадська організація з Беверлі-Хіллз, заснована в 2020 році принцом Гаррі і Меган) помітили схожість з проєктом Am Werdenton, який вже 3 роки використовує ідентичні емблеми "A" і "W".



Подробицями поділилось видання Daily Mail.

Експертка з маркетингу Ванесса Ліванаг з Creative Talents Worldwide була здивована, що команда дизайнерів Archewell не помітили схожості до того, як випустили власну версію.

"Схоже, що для створення унікального бренду і креативного логотипу Archewell не було проведено ніяких ретельних досліджень і зусиль. Зараз в будь-якому проєкті з брендінгу важливо проводити онлайн-пошук схожих назв, логотипів і перевіряти, чи захищені вони товарними знаками або авторськими правами", — прокоментувала жінка.

Виконавчий директор материнської компанії Am Werdertor Allea Group Дмитро Прянишников заявив, що не ображається на монаршу сім'ю та радий, що його наслідують.

У 2020-му Меган і Гаррі створили фонд Archewell і назвали його в честь свого сина Арчі. Організація включає два комерційних бренди — Archewell Audio та Archewell Productions.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні