--> У Луцьку в барі чоловік жорстоко побив жінку: відмовилась поїхати з ним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку в барі чоловік жорстоко побив жінку: відмовилась поїхати з ним

2
2
У Луцьку в барі чоловік жорстоко побив жінку: відмовилась поїхати з ним
Вночі відпочивала у барі, а під ранок опинилась на лікарняному ліжку із численними травмами. Такі наслідки отримала лучанка в результаті відпочинку в одному із барів міста, пишуть Волинські новини.

Постраждала пригадує, що у заклад вони потрапили близько 22 години. Спочатку вони відпочивали з компанією, а потім лишилися у закладі з кумою. Дівчина зізнається, що впродовж ночі вони вживали спиртні напої, познайомились із чоловіками, які також відпочивали у барі. Усе було схоже на звичайне спілкування, однак коли заклад захотіли закрити, розпочалося найгарячіше.

"Хлопці почали чіплятися. Мені запропонували поїхати з ними, але я сказала, що нікуди не поїду. Один з них до куми почав чіплятися. Він запропонував кумі поїхати з ним. Вона сказала йому, що в неї чоловік та троє дітей. Потім почалася словесна перепалка – мат за матом. Я обернулася, а вони вже вчепилися один в одного", – каже Яна.

Потому словесна перепалка переросла у ляпас за ляпасом. Дівчина пригадує, що до них підійшла адміністратор закладу, й попросила покинути приміщення, мовляв, бійки в залі бути не повинно.

Таке ставлення її обурило, адже у закладі хвилювались лише за те, аби поліція не дізналась, що вони працюють у заборонений час, замість того, щоб допомогти дівчатам. Попри власні обурення, дівчата покинули заклад.

«Я вийшла і стояла. Відчула два ляпаси ззаду. Хотіла налякати його камерами, але він забрав мене, після цього, ставши в боксерську стійку, тричі вдарив по обличчю. Я дуже злякалася і побігла назад. Мені розповіли, що я вийшла з тих сходів, знову втратила свідомість, мене відкачали нашатирем», – пригадує побита лучанка.

Медики бригади екстреної-медичної допомоги оглянули дівчину та прийняли рішення про госпіталізацію потерпілої.

Завідувач центральної оперативної диспетчерської у Волинській області Станіслав Лінік розповів, що 19 березня о 03.23 надійшов виклик на екстрену медичну допомогу з приводу побиття. Потерпілу доставили до лікарні із підозрою на черепно-мозкову травму та забоєм спини. Нині вона проходить повне медичне обстеження.

У поліції кажуть: переглянули записи із камер відеоспостереження та вже встановили особу ймовірного нападника. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Однак поки про підозру чоловіку не повідомляли, оскільки на черзі ще проведення судово-медичної експертизи.

Сам інцидент трапився в одному із луцьких закладів громадського харчування. Зауважимо, що згідно з карантинними обмеженнями, які діють в Україні, будь-які кафе та ресторани повинні працювати не довше, ніж до 23 години. Проте бійка трапилася саме вночі.

Адміністратор закладу, у якому трапилась бійка, каже, що нічого не знає, можливо, бійка була на вулиці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відпочинок в ночі це- сон. А нічні "кабаки" це пиятика, і часто з ось такими наслідками.Теперішні нічні бари місце підвищеної небезпеки.
Відповісти
Усіх барних пєдунів ізвідти гарно "опустити" в рот а потім відіслати у АТО
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні