--> Нашестя мишей у країні: гризуни атакують людей. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нашестя мишей у країні: гризуни атакують людей. ВІДЕО

0
-1
Нашестя мишей у країні: гризуни атакують людей. ВІДЕО
Після великого зернового урожаю в Австралії, з’явилась величезна кількість гризунів, які завдають шкоди місцевим жителям. Відомо, що нашестя мишей у штаті Новий Південний Вельс найбільше за останні десятиліття. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

У місті Гілгранда було знято відеоролик, як тисячі крихітних гризунів бігають навколо місцевої ферми. Працівники ферми переконані, що втратять заготовлені на зиму тюки сіна через значний наплив тварин.

Вночі земля просто рухається від тисяч і тисяч мишей”, — каже фермер Рон Мкей.

Відомо, що гризуни покусали трьох людей, які наразі перебувають в лікарняному закладі. Жителі кажуть, що миші повсюди: в супермаркетах, домівках, на вулиці.

Ви можете собі уявити, що кожного разу, коли ви відкриваєте шафу, кожен раз, коли ви заходите до своєї комори, там присутні миші. І вони їдять у ваших харчових контейнерах, вони забруднюють вашу чисту білизну у вашій шафі, вони вночі бігають по вашому ліжку”, — каже Стів Генрі, експерт по гризунах

Інтенсивні спроби винищення мишей малоефективні, тому жителі Нового Південного Вельса сподіваються, що сильні дощі, від яких зараз потерпає Австралія, потоплять гризунів у їхніх норах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні