--> 7 вакансій для тих, хто не хоче повертатись в офіс | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

7 вакансій для тих, хто не хоче повертатись в офіс

0
5
7 вакансій для тих, хто не хоче повертатись в офіс
Роботодавці готові пропонувати працювати дистанційно дизайнерам, інженерам, асистентам та бухгалтерам.

Добірку актуальних вакансій підготували у robota.ua.

Бухгалтер-аналітик в Aviacontact

Міжнародна компанія оголошує конкурс на посаду. Серед основних вимог до кандидатів: знання програми 1С BAS, досвід роботи в Google Диск; робота в команді та самостійно, робота в режимі багатозадачності; знання англійської мови на середньому рівні буде перевагою; аналітичне мислення; загальне розуміння бухгалтерського обліку; навички впевненої роботи з платіжними системами банку, первинною документацією.

Асистент продюсера та режисера в Creative Mind

Студія творчості шукає талановитих та ініціативних фахівців на віддалену роботу. Розглядають кандидатів з усієї України на постійну зайнятість. Ідеальний кандидат: вміє знаходити все в інтернеті; працювати в стислі терміни; має високі навички самоорганізації та тайм-менеджменту; англійська – не нижче Intermediate. Заробітна плата: 20-23 тис. грн.

Агент з бронювання авіабілетів Turkish Airlines у Global Bilgi

Провідний центр з управління взаємовідносинами з клієнтами шукає спеціаліста. На період карантину є можливість працювати дистанційно, але розглядає кандидатів із Харкова. Після закінчення карантину планується повернення в офіс. Пропонується: офіс біля метро; навчання "з нуля" та "прокачування" англійської; гнучкий графік; відмінні умови праці; зарплата – двічі на місяць.

Дизайнер презентацій у Nobel Explorers

Міжнародна освітня компанія, яка надає послуги з навчання дітей від 8 років у напрямках STEM, запрошує в команду фахівця зі створення та дизайну презентацій зі знанням англійської мови. Вимоги до кандидата: досвід роботи дизайнером від півроку; володіння інструментами створення презентацій у PowerPoint, Google; комунікабельність ініціативність, рівень англійської – Intermediate і вище.

Data Engineer у "ФОРА"

Торгова мережа продовольчо-промислових супермаркетів в Україні відкриває вакансію. Для роботодавця важливі: математична або інженерна освіта; досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років; досвід роботи з високонавантаженими розподіленими системами зберігання та обробки даних; обов'язкові знання: Python та SQL; навички роботи з БД і вітринами; системність та уважність.

Бізнес-асистент/SEO менеджер у SearchEva

Маркетингове агентство, яке надає послуги з просування сайтів, шукає праву руку засновника компанії, ключову фігуру в розвитку двох проєктів. Позиція з можливістю навчання та кар'єрного зростання. Очікується: рівень англійської – Advanced (C1), зокрема, розмовний; досвід написання чітких листів і контенту для ЦА; перфекціонізм у виконанні своїх завдань і організації роботи інших.

Картограф в Uklon

Провідний український райдшеринг-сервіс запрошує приєднатися до Cartography Team. Вимоги: досвід роботи з атрибутивною інформацією, вміння працювати в програмах ArcGIS, QGIS. Пропонується: гнучкий графік; можливість вибрати зручний формат співпраці; оплачувані лікарняні – 10 робочих днів на рік; оплачувані відпустки – 20 робочих днів; корпоративне медичне страхування; програма корпоративного страхування від Covid-19.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні