У тому самому місці: у Польщі знову потрапив у ДТП автобус з українцями. ФОТО

2
-2
У тому самому місці: у Польщі знову потрапив у ДТП автобус з українцями. ФОТО
У Підкарпатському воєводстві Польщі сталася аварія українського пасажирського автобуса, в результаті якої одна людина загинула, ще четверо отримали травми. Про це повідомляє tvn24 у понеділок, 22 березня, пише Корреспондент.



ДТП сталася в понеділок після опівночі в тому ж місці, де 6 березня , як повідомляла Волинь24, розбився автобус сполученням Познань-Херсон.



"В автобусі їхали 10 осіб, в тому числі двоє водіїв. Всі вони є громадянами України. Одна людина загинула на місці, ще чотири потрапили в госпіталі", - розповів представник пожежної служби Підкарпатського воєводства Марцин Бетлея.



В управлінні головної дирекції національних доріг та автомагістралей повідомили, що автобус наїхав на відбійник в кінці з'їзду в пункт обслуговування пасажирів і перекинувся в придорожній яр.

Автомагістраль A4 в місці ДТП була заблокована. На місці працювали рятувальники, медики і поліцейські.

У ніч на 6 березня в тому ж місці перекинувся український автобус, в якому їхали 57 осіб. Тоді загинули п'ятеро українців, 35 людей отримали травми різного ступеня тяжкості. У польських лікарнях досі залишаються шестеро постраждалих в тій аварії, з них двоє у дуже важкому стані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пороблено там , чи що? Нехай ксьондза приведуть-освятить те місце.
Відповісти
Пороблено з тобою щось "зелений ти наш". Водій цього автобуса у себе в селі на підводі солому з навозом возити до свиноферми буде після того, як відсидить 3-5 років в місцях позбавлення волі так, як у нас в Україні поки більше не дають (частина 2 статті 286 КК України) за ненавмисне вбивство однієї людини при порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні