Кришка від каналізаційного люка вбила 10-річного хлопчика

0
1
Кришка від каналізаційного люка вбила 10-річного хлопчика
У Львові кришка від каналізаційного люка вбила 10-річного хлопчика.

Трагедія сталася 21 березня, неподалік від авторинку на вул. Зеленій, пише ZAXID.NET. Спочатку про аварію почали писати в соцмережах очевидці, підкреслюючи, що люк пробив лобове вікно в автомобілі. У львівській поліції підтвердили, що такий випадок був, однак більше деталей про нього не розповіли.

Відомо, що в автомобілі їхало подружжя з 10-річним сином, за кермом був батько, а мати сиділа ззаду. Люк, що вирвався з-під коліс авто ДСНС, пробив лобове скло машини позаду й убив дитину на місці.



Оскільки одним з учасників аварії був працівник Держслужби з надзвичайних ситуацій, то її розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

На місце аварії вночі виїжджали також перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко і заступниця мера з питань ЖКГ Ірина Маруняк. За словами Москаленка, за фактом трагедії мерія почала ще й службове розслідування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні