Стали відомі подробиці ДТП за участі патрульного авто і таксі. ФОТО

1
5
Стали відомі подробиці ДТП за участі патрульного авто і таксі. ФОТО
Сьогодні, близько 7-ї години ранку, у місті Луцьку на проспекті Волі трапилась ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції у Волинській області Skoda Rapid. За попередньою інформацією, поліцейська не врахувала дорожньої обстановки та скоїла наїзд на автомобіль Chevrolet Tacuma.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині, - пише Перший.

Автомобілі отримали механічні пошкодження. На водія службового автомобіля склали протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

У поліції зазначають, що травмованих немає. Натомість журналістка Людмила Яворська, матір постраждалої зазначає, що дитина отримала забій ребра та величезний синець.

У своєму дописі на сторінці вона зазначила, що вранці донька проводила подругу на автобус, поверталася додому на таксі. В момент, коли автівка вже зупинилися і дівчина наполовину вийшла, в них в'їхала патрульна.

«Я не знаю, як вони визначають чи є травмовані, чи немає. Але приїздила швидка, бо дитина кілька секунд не могла дихати. Вони констатували, що у неї забій ребра», – розповіла Людмила Яворська «Першому».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красота
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні