--> За 2020 рік на муніципалів витратили майже 22 млн гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За 2020 рік на муніципалів витратили майже 22 млн гривень

3
-2
За 2020 рік на муніципалів витратили майже 22 млн гривень
На утримання апарату департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у 2020 році витратили 21 мільйон 86 тисяч гривень.

Про це Центру журналістських розслідувань «Сила правди» повідомили у Луцькій міській раді, пише Конкурент.

На оплату праці муніципалів пішло 12,89 млн грн, ще 2,842 млн грн – нарахувань на оплату праці. Їхні відрядження обійшлися у 39 635 грн.

На оплату комунальних послуг та енергоносіїв витратили 8 429 грн. Предмети, матеріали та інвентар для департаменту коштували 2,478 млн грн. Також 1,904 млн грн витратили на оплату послуг (крім комунальних).

На окремі заходи з реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку, витратили 17,4 тис. грн. Інші поточні видатки склали – 10 108,64 грн.

Гроші також витрачали на придбання обладнання і предметів довгострокового користування у межах бюджету розвитку. Всього використали понад 899,9 тис. грн.

Відтак, загалом утримання всього апарату департаменту коштувало 21,086 млн грн.

Окрім грошей на утримання, окремо муніципали витрачали на організацію благоустрою міста – це, зокрема, оплата послуг (окрім комунальних). Вони коштували понад 1,89 млн грн.

Також понад 31 тис. грн заплатили за зберігання вилучених у лучан конструкцій (гаражів, огорож тощо) на штрафмайданчику.

Ще понад 7,46 млн грн витратили на реалізацію (капітальне будівництво, придбання об’єктів) програми «Безпечне місто», у рамках якої по місту встановили камери відеоспостереження.

Цьогоріч на утримання Департаменту муніципальної варти запланували 28,16 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця служба нікому не потрібна. Є поліція. А це створили певні люди своє угрупування і тримають його на випадок великого "шухера". Ще й утримують за рахунок лучан....
Відповісти
Дороге задоволення, а яка користь? Бабок з під магазинів виганяти, і з парканами воювати. З стихійними парковками як був хаос так і залишився!
Відповісти
А Поліщук,шукає гроші і просить бізнес допомогти коштами в боротьбі з коронавірусом у Луцьку,а тут структура не потрібна місту,гроші з бюджету міста сосе...нащо їх стільки,скоротити .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні