Луцька міська рада закупить лицарські обладунки

0
-3
Луцька міська рада закупить лицарські обладунки
Виконавчий комітет Луцької міської ради придбає десять комплектів лицарських обладунків за грантові кошти. На це передбачають 348,373 тисячі гривень.

Закупівлю проведуть за кошти, які надають на умовах співфінансування у рамках транскордонного проекту «Нове життя старого міста: ревіталізація пам’яток історико-культурної спадщини Луцька та Любліна», що впроваджується виконавчим комітетом Луцької міської ради в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, пише Волинь.онлайн.

Планують придбати ламелярний обладунок князівської дружини ХІІІ ст, обладунок лучника ХІІІ – ХІV ст, обладунок арбалетника ХІІІ – ХІV ст.:повний латний обладунок кінця XV ст. (2 комплекти), обладунок для проведення показових поєдинків (2 комплекти), комплект тренувального екіпірування (3 комплекти).

Строк поставки товарів – до 31 грудня 2021 року.

Тендерні пропозиції приймають до 2 квітня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні