Чи будуть переводити луцьких школярів на дистанційне навчання?

0
5
Чи будуть переводити луцьких школярів на дистанційне навчання?
Учні 5-11 класів у Луцькій громаді можуть перейти на дистанційне навчання, якщо область опиниться у «червоній зоні». Притім учні молодших класів і вихованці дитсадків продовжуватимуть ходити у свої заклади.

Про це «Першому» розповіла очільниця міського управління освіти Зіновія Лещенко.

Нагадаємо, тиждень тому Міністерство освіти та науки рекомендувало школам переводити на дистанційне навчання 5-11 класи.

Головна освітянка Луцька Зіновія Лещенко повідомила, що цього тижня луцькі школярі на весняних канікулах. І поки немає планів переводити їх на онлайн-навчання. Це може трапитися тільки у випадку потрапляння Волинської області до червоної карантинної зони.

Через дотримання карантинних правил цьогоріч школярі менше хворіють на ГРВІ та кишкові інфекції, ніж раніше.

«Ми хочемо, щоб навчання було у звичайному режимі. Дистанційна форма – це дуже непросто. Не тому, що ми не вміємо її організувати: ми вже навчилися працювати і через Classroom, і через Zoom. Коли був локдаун на початку року, ми випробували усі ці формати. Але хотілося б продовжити навчання у школах. Воно більш ефективне», - каже посадовиця.

«При очному навчанні діти постійно під наглядом педагогів, а на дистанційному вони мають більшу небезпеку перебування в різних середовищах. В школі ж воно стале», - додає вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні