--> Нововолинські лікарі дали пораду, які ліки варто приймати при COVID-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нововолинські лікарі дали пораду, які ліки варто приймати при COVID-19

0
3
Нововолинські лікарі дали пораду, які ліки варто приймати при COVID-19
Нововолинські лікарі розказали, які ліки пити волинянам, які підозрюють у себе коронавірус, перші сім днів хвороби.

Про це пишуть на фейсбук-сторінці КНП «Нововолинський Центр первинної медико-санітарної допомоги», інформує Волинь.інфа.

У зв’язку з великою кількістю хворих пацієнтів на коронавірусну інфекцію у місті (нині перебуває на амбулаторному лікуванні 372 пацієнти) та їх кількість кожен день зростає , тому просимо дотримуватися наступного алгоритму дій:

з першого дня хвороби і до 7 дня – ліжковий режим , пиття великої кількості рідини, при температурі вищій 38С –приймання жарознижуючих препаратів (парацетамол 500 мг після прийому їжі), вітамін С 1 000 мг на добу.
Пишуть, що як правило більшість людей одужує на 7-8 день хвороби. ПЛР-тестування на коронавірусну інфекцію проводиться у амбулаторії ЗПСМ №4 у каб. №13 (приміщення дитячої поліклініки, окремий вхід у праве крило) з 8.00 до 18.00 год .

Коли ж на восьмий день хвороби продовжує триматися підвищена температура, тоді варто записатися через колцентр на прийом у кабінет інфекційного контролю.

Номер телефону кол-центру: 097 77 38 260.
Номер телефону гарячої лінії з питань коронавірусної інфекції: 093 257 92 15.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні