--> Серія ударів у живіт: у Лондоні чоловік жорстоко побив вагітну єврейку. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Серія ударів у живіт: у Лондоні чоловік жорстоко побив вагітну єврейку. ВІДЕО

1
-1
Серія ударів у живіт: у Лондоні чоловік жорстоко побив вагітну єврейку. ВІДЕО
У рамках розслідування нападу на вагітну жінку в єврейському кварталі Лондона затриманий 50-річний чоловік. Скотленд-Ярд повідомив, що затриманий підозрюється в завданні тяжких тілесних ушкоджень.

У Лондонській поліції зазначають, що слідство намагається встановити мотиви нападу.

Інцидент стався минулого четверга, близько 19-ї години. У поліції жінка, яка перебуває на 27-му тижні вагітності повідомила, що невідомий підійшов до неї ззаду, накинув їй на голову наволочку від подушки, а потім з усієї сили почав бити в живіт. Все це можна побачити й на відео.

Жінка була доставлена ​​в лікарню з легкими травмами.



Єврейський загін самооборони "Шомрей" передав поліції записи з камери спостереження, яка демонструвала напад. На відео видно, що нападник - немолодий чоловік. Він не приховував свого обличчя. Він деякий час йшов за жінкою по вулиці, а потім, коли вона повернула в пустельний провулок, наздогнав її.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У них нема жодного бажання вливатися в національні суспільства. Тому антисемітизм буде завжди. От дивіться - єврейський квартал Лондона, єврейська самооборона - свідоме та нарочите протиставлення себе іншим. І основну скрипку грає раввинат, вбиваючи людям ідеологію "обраності" та зверхності. Ідеологія сіонізму - ось першоджерело антисемітизму
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні