--> Розширити і створити смугу для громадського транспорту, – «СВІДОМІ» про проспект Волі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розширити і створити смугу для громадського транспорту, – «СВІДОМІ» про проспект Волі

1
-2
Розширити і створити смугу для громадського транспорту, – «СВІДОМІ» про проспект Волі
Команда "СВІДОМИХ" підтримує реконструкцію проспекту Волі. Це один із п'яти пріоритетів, які задекларував лідер партії Андрій Покровський.

На цьому наголосив голова фракції "Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер в ефірі телеканалу "Аверс".



Минулого тижня команда "СВІДОМИХ" організувала відкрите обговорення щодо реконструкції проспекту Волі, в якому взяли участь депутати від "СВІДОМИХ" Тарас Шкітер та Михайло Наход, ексзаступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, доцент кафедри архітектури та містобудування Луцького НТУ Богдан Боярчук, заслужений архітектор України Юрій Казмірук, директор автошколи "ГудОК" Богдан Романюк та кандидат технічних наук з ЛНТУ Павло Мазилюк.

У результаті круглого столу Тарас Шкітер як голова фракції направив лист до міського голови з проханням врахувати усі зауваження та пропозиції.

"Ми вважаємо, що проспект Волі потрібно розширити, для цього необов'язково зрізати зелені насадження. Але розширивши проспект, ми зможемо створити смугу для громадського транспорту. Ми говоримо про те, що до реконструкції проспекту Волі треба підійти комплексно, розглядати її в контексті оновленої дорожньо-транспортної схеми руху, прорахувати, як все буде в майбутньому", – закцентував Шкітер.

Команда "СВІДОМИХ" виступає за те, аби до реконструкції проспекту підійшли виважено і не перетворили її на довгобуд.

"Щоби ми не розрили проспект Волі, а потім сказали: "Вибачте, коронавірус, прийдеться так жити". Треба зробити це якісно на десятки років, щоби потім не було соромно", – наголосив Тарас Шкітер.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так мали тудою тільки громадський транспорт пускати. Знову передумали?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні