Через 70 років жінці повернули загублений гаманець

0
0
Через 70 років жінці повернули загублений гаманець
У Вірджинії, США, під час реконструкції школи знайшли гаманець. Він пролежав у руїнах старого спортзалу навчального закладу майже 70 років. Про це повідомляє CNN.

Підрядники, які працювали над проєктом реконструкції середньої школи Поквосон у Вірджинії перебирали уламки зруйнованого спортзалу будівлі, коли знайшли гаманець у старій вентиляції. Згідно з інформацією, знайденою в гаманці, його власницею є 85-річна Естер Френч, яка переїхала в Коннектикут у 1957 році.

Керівництво школи зв'язалося з Естер, і жінка сказала, що згадала, як втратила свій гаманець в 1951-52 навчальному році, коли вона відвідувала середню школу міста.



Гаманець був у поганому стані, але деякі речі в ньому збереглися досить непогано: 85 центів, кілька марок із зображенням Санта-Клауса, календар 1951 року і пара фотографій.

Також в гаманці була маленька газетна вирізка, з молитвою про захист всіх моряків під час Корейської війни. Естер каже, що не пам'ятає, чому зберегла саме цю статтю.



Естер Френч розповіла, що дуже засмутилася тоді через втрату гаманця. Тож коли їй повідомили про знахідку через 70 років, вона з нетерпінням чекає можливості зазирнути у своє молоде життя зі своєю сім'єю.

Коли я почула про це, я не могла повірити в це. Це було абсолютно приголомшливим та несподіваним, і ми багато сміялися над цим,
– сказала 85-річна американка.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні