ЄС і США домовились протидіяти викликам Кремля

0
1
ЄС і США домовились протидіяти викликам Кремля
Головний дипломат ЄС Жозеп Боррель та держсекретар США Ентоні Блінкен домовилися і далі координувати дії ЄС та США для спільної протидії викликам, які створює поведінка Російської Федерації.

Про це йдеться у їхній спільній заяві за підсумками зустрічі у Брюсселі, пише Європейська правда.

"Високий представник ЄС і держсекретар Блінкен заявили про те, що і надалі скоординовано реагуватимуть на зухвалу поведінку Росії, включаючи її триваючу агресію проти України та Грузії, гібридні загрози, такі як дезінформація, втручання у вибори, зловмисна кібердіяльність та демонстрація військової сили", - зазначають у комюніке.

Окрім того, це стосується також спільної реакції на погіршення ситуації зі свободою слова, медіа, порушеннями прав людини та верховенства права в РФ.

"Водночас, обидві сторони зазначають, що готові взаємодіяти з Росією у питаннях, де інтереси перетинаються, та закликають Росію полишити конфронтаційний підхід", - додають Боррель та Блінкен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні