У США прокоментували, чому Байден досі не поговорив із Зеленським

0
1
У США прокоментували, чому Байден досі не поговорив із Зеленським
Президент США Джо Байден досі не подзвонив українському президенту Володимиру Зеленському, бо "дзвінок повинен бути підкріплений діями". Про це заявив заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент в коментарі виданню Голос Америки.

Відповідальний за політику США щодо України Кент очікує, що найближчим часом розмова між Байденом і Зеленським все-таки відбудеться.

"Важливо розуміти: дзвінок, враховуючи його символічність, повинен бути підкріплений діями. Ми хочемо, щоб Україна досягла успіху. Але для цього успіху повинні бути правильні дії і правильні реформи. Адміністрація Байдена прийме правильне рішення", - сказав він.

На питання про те, як президент України і його адміністрація, на думку Кента, справляються з узятими на себе зобов'язаннями, заступник помічника глави Держдепу відповів: "Я б сказав, що найголовніше - це щоб президент Зеленський виконував пріоритети і свої обіцянки, які він дав українському народові, адже саме вони його вибрали".

Кент нагадав, що Зеленський і його партія прийшли до влади, обіцяючи українцям реформи і зміни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні