--> Назвали прості і дієві способи зменшити ризик онкології | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали прості і дієві способи зменшити ризик онкології

1
-6
Назвали прості і дієві способи зменшити ризик онкології
Медики виділили основні способи, які допоможуть мінімізувати ризик виникнення онкологічних захворювань. Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на дані Всесвітнього фонду дослідження раку.

Насамперед рекомендується підтримувати здорову вагу. Це може захистити від 12 видів раку: кишечника, грудей, жовчного міхура, нирок, печінки, рота, стравоходу, яєчників, підшлункової залози, простати, шлунка і матки.

Зазначається, що середньостатистичному чоловікові потрібно близько 2500 калорій на день, а жінці - близько 2000 калорій на день.

Також значно знизити ризик онкологічних захворювань допомагає регулярна фізична активність. Дорослим рекомендується приділяти вправам щонайменше 150 хвилин щотижня.

Крім того, важливо дотримуватися здорового харчування, зокрема, споживати більше овочів і фруктів, злакових і бобових.

Щоб знизити ризик раку, необхідно уникати: висококалорійної їжі, червоного м'яса, солодких газованих напоїв, алкоголю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
найперше - це зменшити вплив канцерогенних факторів: забруднене повітря, вода, їжа. вихлопні гази авто, котелень, особливо на вугіллі, вода з домішками нітратів, пестицидів (в криницях), хлорована та озонована вода у міському водогоні, напої з консервантами, штучними підсолоджувачами, смажена, копчена їжа, ранні овочі (багаті нітратами та стимуляторами росту), а також солярії, довготривале перебування на сонці, особливо весною
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні