--> Учасникам АТО на Волині надали 75 земельних ділянок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учасникам АТО на Волині надали 75 земельних ділянок

0
-5
Учасникам АТО на Волині надали 75 земельних ділянок
Головне управління Держгеокадастру у Волинській області інформує про роботу щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками.

Так, за березень 2021 року надано 75 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва. Їх загальна площа становить 75,98 га, пише головне управління Держгеокадастру у Волинській області

На території Шацького району зарезервовано додатково земельний масив для індивідуального садівництва, загальною площею 6 га, для забезпечення наділами учасників АТО/ООС.

В рамках виконання Указу Президента України від 15 жовтня 2020 р. № 449/2020 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» у межах реалізації земельної реформи Президента України Володимира Зеленського в частині земельної децентралізації Шацькій ОТГ додатково передано 2400 га державних земель для передачі учасникам АТО та соціально незахищеним категоріям громадян.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні