У Португалії в аварії загинули молоді українці

0
-1
У Португалії в аварії загинули молоді українці
Трагічна аварія трапилася у Португалії. У ДТП загинули молоді хлопець та дівчина з України.

Пише Волинь пост.

Інформують, що трагедія трапилась ще 18 березня. У трагічній ДТП в Португалії загинув 22-річний чернівчанин та його наречена.

Попередньо відомо, що автомобілі їхали в різних напрямках, але водій одного з них не впорався з керуванням.

Коли на місце аварії приїхали рятувальники, двоє молодих українців були вже без свідомості. Хлопець та дівчина були затиснені у кузові автомобіля. Пожежникам довелося витягувати їх спеціальними засобами, щоб можна було розпочати реанімацію, але, на жаль, врятувати людей не вдалося.

Причини аварії встановить поліція.

Журналістам ІА АСС стало відомо, що 22-річний чернівчанин довгий час жив за кордоном з батьками в Португалії. Його нареченій було 18 років. 17 березня пара подала документи на розпис. У день трагедії, 18 березня, загиблий взяв вихідний і хотів провести час разом з нареченою. Особи загиблих українців встановили за прізвищем у чеках з супермаркета.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні