Анкету Стіва Джобса продали за $ 222 тисячі

0
1
Анкету Стіва Джобса продали за $ 222 тисячі
Резюме для працевлаштування засновника компанії Apple Стіва Джобса продали на аукціоні компанії Charterfields за £ 162 тис. ($ 221 842). Про це повідомляє Benzinga.

Відзначається, що анкета на одному аркуші була заповнена покійним мільярдером від руки в 1973 році, ймовірно після того, як він кинув Рід-коледж у Портленді в штаті Орегон.

Через рік Джобс знайшов роботу технічного фахівця в Atari, співробітником якого також був Стів Возняк, з яким вони заснували Apple в 1976 році.

В опитувальнику Джобс відзначив, що має досвід роботи з "комп'ютерами і калькуляторами", а також володіє особливими навичками в електронних технологіях і цифровому проєктуванні.

Аукціон проходив в період з 24 лютого по 24 березня поточного року. У 2018 році анкета вже продавалася на аукціоні, тоді її продали за $ 175 тис.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні