Жінка, яка у 16 років виграла в лотерею $2,5 млн, у 33 - бідова і наркозалежна

0
2
Жінка, яка у 16 років виграла в лотерею $2,5 млн, у 33 - бідова і наркозалежна
Коли 16-річна Келлі Роджерс виграла $2,5 млн в лотерею в 2003-му, то гадала, що це на все життя. Однак, розтративши виграш, вона 25 березня 2021 з'явилася в суд, бо розбила свій авто об паркан фермера в Англії, і у неї був позитивний тест на кокаїн.

Мама 4-х дітей Роджерс і її хлопець Джейсон Фіронов втекли з місця аварії в грудні 2020-го, проте їх згодом спіймав поліцейський. Про це пише Sun, повідомляє gazeta.ua.

Роджерс, якій зараз 33 роки, обприскала поліцейського газовим балончиком і відмовилася здати алкотест, але на серветці в її авто знайшли сліди кокаїну. Фірнов заявив, що за кермом була його дівчина.

Роджерс на 11 тижнів поставили електричний браслет, що обмежує пересування в нічний час, а також заборонили водити авто 22 місяці. Вона також зізналася в опорі поліцейському і була оштрафована на $275.

Зараз жінка живе з допомоги за дітьми. Раніше Роджерс розповідала, як виграш занурив її в цикл відчаю, коли фальшиві друзі випрошували у неї гроші, а стосунки обов'язково закінчувались невдачами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні